Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Sonnen neće nigdje nastupati | Fight Site

Dana White: Sonnen neće nigdje nastupati

UFC 30.05.2011 09:11h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a je potvrdio da Chel Sonnen neće nastupati najmanje godinu dana unatoč teoretskoj mogućnosti da “dopingirani borac” dobije dozvolu izvan jurisdikcije “Atletske Komisije Kalifornije”. No, Dana White i dalje smatra kako je Komisija pogriješila kaznivši Sonnena tako drastično.

“Morat će ispraviti stvar i odraditi kaznu s Atletskom Komisijom Kalifornije unatoč tome što je njihova odluka nepravedna. Ja vjerujem da je on već odradio dug. Istina je kako Chael ima velika usta, no nije pošteno da mu se ne dopušta da zaradi za život”, izjavio je White na press konferenciji poslije UFC-a 130.

“Ono što Chael kaže često nema smisla i istina je kako živi na svom malom planetu. Ali pogledajte u povijest što su sve radili boksači i što im se progledalo kroz prste”, dodao je predsjednik UFC-a.

UFC će poštovati odluku Komisije i neće mu dopustiti da se bori niti u jednoj saveznoj državi.

“Poštovat ćemo što su odlučili. Dok se sve ne razjasni, mi ćemo se držati njihove odluke jer su oni i meni šefovi. Ako netko nađe nekoga tko se borio protiv države i pobijedio, ja ću mu skinuti kapu. Želio bih upoznati tog tipa. Napravit ćemo što nam kažu jer poštujemo Komisiju.”

Chael Sonnen se mora pojaviti 29. sljedećeg mjeseca na dodatnom saslušanju gdje će se ili potvrditi ili odbaciti odluka o suspenziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI