Dana White smatra kako je Doo-Ho Choi iduća MMA superzvijezda

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2016 11:50h Autor:

Doo-Ho Choi

Kad su Danu White upitali kojoj se UFC 206 borbi najviše veseli, dao je vrlo zanimljiv odgovor. On naime jedva čeka vidjeti nastup momka iz Koreje, kojeg vidi kao budući MMA superzvijezdu.

Doo-Ho Choi je do sada tri puta nastupio u UFC-u te upisao pobjede nokautima u prvoj rundi. Zapravo, do sada je u UFC kavezu proveo manje od pet minuta, no sada ga čeka najteži ispit do sada. Nakon borbi protiv nerangiranih protivnika, odmah uskače među velike dečke i bori se protiv Cuba Swansona, petoplasiranog borca na ljestvici perolake divizije i borca koji se već godinama bori samo protiv elite. White je to prokomentirao ovako:

“Borac na kojem većina ne obrati pažnju, a nalazi se na ovom programu je Doo Ho Choi, momak iz Koreje. I taj dečko je ono što MMA čini toliko zastrašujućim sportom. Da je taj dečku ispred vas u nekom redu, kad bi ste ga vidjeti udarili bi ste ga lagano po glavi i rekli da se gubi iz reda. I onda bi ste se nakon tri godine probudili iz kome i pitali se što vam se dogodilo. Toliko je taj dečko dobar. I sada ide na petoplasiranog borca, pravog veterana koji je kompletan i dobar u svim segmentima. Ako Choi pobijediti ovu borbu, tvrdim vam, on je iduća svjetska UFC superzvijezda.”

Choiu je inače 25 godina, a ukupni MMA skor mu je 15-1, s tim da taj jedini poraz dolazi još iz 2010. godine i njegovog trećeg profesionalnog nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI