Dana White: Skoro sam siguran da je ovo bila zadnja Hughesova borba!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2011 11:11h Autor:

Matt Hughes

Iako nije donesena nikakva finalna odluka, predsjednik UFC-a, Dana White, smatra kako se legendarni Matt Hughesu na UFC-u 135 borio posljednji put u karijeri.

Nakon što je nokautiran od strane Josha Koschecka, Hughes je izjavio da se ne povlači, nego da “ide na policu”. White smatra da je vrijeme za kraj!

“Vjerujem da će se povući. Samo je problem što Matt ne želi izgovoriti riječ mirovina”, objašnjava čelnik UFC-a.

Već su se i prije dvoboja pojavile glasine da je Hughesu ovo posljednja ugovorna borba, ali i da ga supruga preklinje da se napokon povuče. White je priznao da čak niti ne zna kako ugovorno stoji Hughes.

“Bilo je govora o tome radi li se o njegovoj zadnjoj borbi ili ne. Iskreno, niti ne znam taj podatak jer se nikada nisam previše brinuo oko toga kada je u pitanju White”, kaže DW i dodaje:

“Matt će doći u Las Vegas i raspravit ćemo o njegovoj budućnosti. No, prilično sam siguran da će objesiti rukavice o klin bez da upotrijebi riječ mirovina. Gotovo sam 100 posto siguran u to. Ne vjerujem da ima neke druge planove.”

Dvostruki UFC-ov prvak koji je svoj pojas branio sedam puta, na UFC-u je odradio čak 25. borbu u oktogonu čime se izjednačio s Titom Ortizom. Mnogi ga smatraju najvećim UFC borcem svih vremena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI