Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White se poklonio Pokrajcu i Maldonadu, ali smatra da je Brazilac “opljačkan” | Fight Site

Dana White se poklonio Pokrajcu i Maldonadu, ali smatra da je Brazilac “opljačkan”

UFC 16.05.2012 12:05h Autor:

James Te Huna vs. Igor Pokrajac

Igor Pokrajac je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Fabija Maldonada. Dapače, dva suca su mu pobjedu dali u sve tri runde dvoboja koji se noćas odigrao u američkom Fairfaxu.

No, ima mnogo onih koji smatraju kako je meč mogao otići i na drugu stranu. S obzirom na pravi rat koji su obojica pružila, zaista jest bilo teško bodovati svaki pojedinačni udarac. Jedan od onih koji su stali na stranu Maldonada jest i predsjednik UFC-a Dana White, koji je meč gledao iz udobnosti svog doma. Bilo je to prvi put u 11 godina da White nije stigao na jednu UFC-ovu priredbu.

Tijekom meča između Maldonada i Pokrajaca čelnik UFC-a je “twittao” na svojoj omiljenoj društvenoj mreži, a koliko je bio zadovoljan viđenim govori i podatak da je poslao poruku:

“Ovo je pravi RAT!!! Svaka čast obojici boraca.”

Ipak, nakon meča je nezadovoljan sudačkom odlukom napisao kako se slaže da je pobjeda trebala otići na stranu Maldonada. White je zapravo samo potvrdno odgovarao na poruku koja je glasila:

“Nema šanse. Maldonado je opljačkan. Trebao je pobijediti s 29:28”

Mi se s tim ne slažemo i mislimo da je Igor zasluženo i pošteno pobijedio brazilskog udarača. Na tome mu još jednom čestitamo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI