Dana White rekao da je Wandova UFC karijera gotova, Helwani ubrzo demantirao

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2014 21:03h Autor:

Wanderlei Silva, Dana White i Vitor Belfort

Dana White je danas izjavio kako Wanderlei Silva više nije UFC borac te su to prenijeli svi mediji. No, neko vrijeme nakon toga, javio se i najpoznatiji svjetski MMA novinar, Ariel Helwani, koji je izjavio da mu je White rekao kako je Silva još uvijek UFC-ov borac.

Puno stvari se danas događalo oko Dane White, koji se nalazi u Berlinu na UFC Fight Night eventu i situacije oko Wanderleia Silve. White je na konferenciji za medije izjavio kako je UFC karijera Wanderleia Silve gotovo i da on više neće biti UFC borac.

Ipak, neko vrijeme nakon toga, javio se Ariel Helwani, koji je na svom Twitter profilu napisao kako je razgovarao s Whiteom i da mu je ovaj rekao da je Silva još uvijek UFC-ov borac, a da će o njegovoj sudbini odlučiti atletska komisija savezne države Nevada, pošto se nije pojavio na njihovom testiranju.

Ipak, pretpostavlja se kako će Silva biti suspendiran od strane komisije, a da će nakon toga automatski i uslijediti otkaz legendi Pride te jednom od najpopularnijih MMA boraca u povijesti. Više će se znati nakon što prođe nekoliko dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI