Dana White: Rampage će definitvno imati pravnih problema u bliskoj budućnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2015 21:51h Autor:

Quinton

Quinton Jackson se vratio u UFC. Sinoć je nastupio na UFC-u 186 gdje je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio nad Fabiom Maldonadom. No, nije sve bilo tako lijepo. "Rampage" je prije bitke s Maldonadom vodio sudsku bitku s bivšim poslodavcem Bellatorom, koji je stopirao njegov nastup na UFC-u u Montrealu. Jackson je sam raskinuo ugovor s Bellatorom jer nisu "ispoštovali ugovor" te se vratio u staro jato. Pravni tim koji zastupa Rampagea se žalio na prvu presudu izborivši presudu u korist bivšeg prvaka poluteške kategorije te je zbog toga mogao nastupiti protiv Maldonada. Jackson je vijest saznao tri dana prije meča. Dana White je prokomentirao Quintonov nastup i ono što ga očekuje u sudnici.

Fanovi u Montrealu nisu štedjeli Rampagea i Maldonada. Dobar dio meča su zviždali i hukali, iako je u UFC-u bilo i mnogo dosadnijih mečeva. White smatra kako je Jacksonovo odsustvo iz UFC-a utjecalo na njegovu izvedbu.

"Rampage je dugo vremena izbivao. Ovo je velika liga.", rekao je predsjednik UFC-a Arielu Helwaniju. "Ne znam sjećate li se, no Rampage je u svom prvom nastupu u UFC-u protiv Marvina Eastmana imao vrlo sličnu izvedbu kao večeras protiv Fabia. Sad kad je opet tu, točno zna što mora napraviti kako bi tu i ostao."

Upitan o Quintonovoj pravnoj situaciji s Bellatorom, White je siguran kako u bliskoj budućnosti poluteškaša očekuju pravni problemi.

"Mislim kako će definitivno imati pravnih problema. Vidjet ćemo kako će se sve ovo odviti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI