Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White prokomentirao sramotne događaje: Ovo je kriminal, najodvratnija stvar u UFC povijesti! (VIDEO) | Fight Site

Dana White prokomentirao sramotne događaje: Ovo je kriminal, najodvratnija stvar u UFC povijesti! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2018 22:19h Autor:

Dana White

Odmah nakon incidenta koji je uzrokovao Conor McGregor u pratnji dvadesetak svojih kolega, predsjednik UFC-a Dana White obratio se medijima, objasnivši što se dogodilo, ali i kakve su konzekvence događaja u Barclays Center dvorani.

White je otkrio kako je uopće došlo do toga, odnosno kako se irska gomila našla u prostoru dvorane. Rekao je kako su kasno sinoć saznali da je McGregor u New Yorku, ali da su smatrali da je došao zbog subotnjeg eventa. Objasnio je kako je do cijelog incidenta došlo zbog toga što je McGregora i ekipu kroz vrata pustio akreditirani dvojac njegove službene web stranice, odnosno Youtube kanala.

“Conor i oko 20 drugih ljudi pušteno je u dvoranu od strane “Mac Life” ekipe, koja je bila akreditirana za ovaj event. Otvorili su im vrata, a oni su uletjeli u zgradu i zaletjeli se prema parkiralištu gdje su se borci ukrcavali u vozila. Počeli su napadi vozila, bacali su kante za smeće i stolice te su uzrokovali posjekotinu Michaela Chiese. Porezao je lice na više mjesta i ne izgleda dobro. Rose Namajunas bila je gotovo pogođena i ona je trenutno vrlo uznemirena, odnosno u blagom je šoku. Jednom od naših zaposlenika slomili su zglob. Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti naše organizacije. Ovi svi borci trebali su mir, u situaciji su kada skidaju kilograme, a onda se pojavila hrpa od 20 propalica koja je napravila to što je napravila.”

Nakon toga su napustili dvoranu, a McGregor je viđen kako ulazi u vozilo koji je onda otputovalo u nepoznatom smjeru. Policija je brzo reagirala te je Conor McGregor službeno gonjen od strane iste. To je potvrdio i sam White:

“Policija je izdala nalog za uhićenje Conora McGregora i trenutno ga traže. Njegov avion nema pravo napustiti New York i ukoliko uzleti biti će prisilno prizemljen. Ukoliko policija ne pronađe Conora, vjerujem kako će se sam predati.”

Najveća žrtva cijelog incidenta je Michael Chiesa koji je doživio fizičke ozljede, dok je ono što se dogodilo psihički djelovalo na stanje inače vrlo smirene i fokusirane Rose Namajunas.

“Chiesa se trenutno nalazi u bolnici i čekamo da vidimo što će biti. Cijelo lice mu je bilo krvavo, ima posjekotine na više mjesta. Nakon ovog namjeravam otići kod Rose Namajunas i provjeriti kako je ona.”

Novinari koje je White pustio u prostoriju su nakon toga pitati kako će ovo utjecati na odnose UFC-a i njihove najveće zvijezde, a predsjednik promocije jednostavno je izrazio gađenje svime što je ovaj napravio. Osim toga je najavio da neće ostati samo na ovome, nego da će s Ircem završiti na sudu.

“Mislim kako su nakon ovoga svačiji odnosi s Conorom McGregorom na jako niskim granama. Nakon ovako nečega, nakon ovakve odluke, više ništa neće biti isto. On je imao sukob s Khabibom, radi onoga što se dogodilo između Khabiba i Artema Lobova, no ne možeš doći u dvoranu i napasti autobuse u kojima se nalaze borci koji za dva dana trebaju nastupiti. Najgore je što su u tim autobusima bile žene, a oni su bacali stvari kroz prozore, bez razmišljanja koga će pogoditi i koga će ozlijediti. Jednostavno smo svi zgroženi s ovim što se dogodilo. Mi za dva dana imamo event, moramo se regrupirati i fokusirati se na to da osiguramo našim borcima mir i uvjete koji su im potrebni. Ali, svakako ćemo pravno goniti McGregora nakon ovoga što je učinio.”

Netko se čak usudio pitati kako će ovo djelovati na poslovnu stranu između UFC-a i McGregora. Promocija se svakako nadala da će on izazvati pobjednika glavne subotnje borbe, no nakon ovoga je on daleko od bilo čega sličnog.

“Naravno da ne želim trenutno s njim imati nikakvih posla. Želite li vi imati posla s njim, želite li raditi s njim intervjue i kupovati prijenose njegovih borbi? Mislim da to nitko ne želi i da su svi zgroženi time što je učinio. Ako mu Khabib nije drag, neka se bori protiv njega, neka to odradi legalno. Imamo event u subotu, mogli smo im dogovoriti borbu čim ova završi, mogli smo napraviti što god on želi. Mogli smo napraviti sve što pravila ovog sporta dozvoljavaju, a on je odabrao povesti 30 prijatelja i napraviti ovo što je napravio. Mislim kako više nitko neće biti fan Conora McGregora nakon ovoga. Ne znam je li on na nekim drogama ili što je problem, ali šokiran sam. Govorimo o čovjeku koji kod kuće ima bebu. Tako se ponaša, a kod kuće ima malog sina. On će sada imati velikih problema, mi nismo jedini koji će ga tužiti i sigurno će se naći u velikim problemima. Ovo što se danas dogodilo je kriminal!”

Što je još White rekao te kako je to sve zvučalo, možete poslušati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI