Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White potvrdio: Jedina moguća borba za McGregora je Tony Ferguson | Fight Site

Dana White potvrdio: Jedina moguća borba za McGregora je Tony Ferguson

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2017 20:29h Autor:

McGregor i White

Dana White je otkrio kako ne može biti siguran hoće li se Conor McGregor ikada više boriti, no ukoliko se u 2018. odluči za to, kaže kako za njega postoji samo jedna opcija.

Predsjednik UFC-a bio je gost u showu Skip and Shannon: Undisputed, gdje je razgovarao o nekim temama, a jedna od njih bila je Conor McGregor i ono što iduće slijedi u karijeri i životu najveće MMA zvijezde. White je bio jako dobro raspoložen i spreman odgovoriti na svako pitanje pa tako i na to.

“Ukoliko se Conor McGregor bude borio iduće godine, to će biti sjajno. No, ukoliko se to ne dogodi, UFC će nastaviti kao i do sada. Kod njega postoje dvije strane novčića. Prva je ta kako se nije lako probuditi i biti spreman biti udaren u glavu, a znaš koliko si bogat. Druga strana je ta da ipak postoji jedna granica stvari koje si možeš kupiti i koliko možeš uživati u novcu prije nego ti to sve dosadi i odlučiš se vratiti. Ja uopće nemam nikakav osjećaj što bi Conor mogao htjeti. Bogat je, na odmoru je i siguran sam kako njegova obitelj ima sjajan Božić”, iskreno je rekao.

A onda je uslijedila ona uvijek zanimljiva tema, koja se tiče McGregorovog protivnika u povratničkoj borbi. Treća borba protiv Natea Diaza uvijek je “u zraku”, kao i mogući novi boksački izazov, ali White je odgovorio u onom smjeru u kojem bi bilo sportski u redu da se stvari odviju.

“Za njega postoji samo jedna opcija, a to je obrana titule prvaka. Nate Diaz tu nije niti blizu pozicije izazivača. On je rangiran, ali to je to. To je zapravo jedna od onih borbi koja se trebala organizirati, dogodilo se i bilo je sjajno. Ljudi su uživali tako da sigurno postoji mogućnost treće borbe u nekoj budućnosti. No, u ovom trenutku Conor mora braniti titulu protiv Tonya Fergusona i to je borba koju će morati odraditi ukoliko se želi vratiti. Jedini slučaj kada to ne bi bio Ferguson bi bilo da se Conor ne odluči odmah vratiti, a Tony izgubi svoju poziciju u borbi protiv pobjednika borbe između Khabiba i Edsona Barboze”, objasnio je, iako je teško shvatiti ga ozbiljno po pitanju Natea Diaza, kada znamo kako White lako mijenja mišljenje.

U svakom slučaju, Conor McGregor kod sebe još uvijek ima pojas UFC prvaka lake kategorije, a sam je za sebe izjavio kako se i dalje smatra prvakom i u perolakoj kategoriji, iako mu je taj pojas već odavno oduzet te je nakon njega promijenio dva vlasnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI