Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White postao žrtva “retardiranog” novinara (VIDEO) | Fight Site

Dana White postao žrtva “retardiranog” novinara (VIDEO)

UFC 06.09.2012 05:48h Autor:

Dana White i Skippy (screenshot)

Dana White, strah i trepet velikog broja boraca, nedavno je na svoje veliko iznenađenje posta žrtva šale koju su mu smjestili prilikom gostovanja na jednoj radio postaji.

Predsjednika UFC-a, Danu Whitea, prati imidž vrlo oštre i lako razdražljive osobe koja prilično često koristi rječnik neprimjeren osobi na toj funkciji, pa je tako dobio srednje ime "Fucking". No, čini se da Dana ima i svoju drugu stranu, koja je daleko ljubaznija, a to je dokazao svojim nedavnim izuzetnim strpljenjem.

Prilikom gostovanja na jednoj radio postaji rekli su mu da snimaju prilog za video "iza scene" te su mu smjestili "retardiranog" voditelja koji je prije početka intervjua jedno 20-ak puta najprije ponovio da je pored njega Dana White iz UFC-a.

Kada je intervju napokon započeo došlo je do problema, novinar je zaboravio pripremiti si drugi dio pitanja, a postavio mu je i pitanje zašto ponekad postane ljut u The Ultimate Fighter showu. Novinara je naravno zanimalo i otkud naziv UFC te što to on znači. Na kraju su se svi dobro nasmijali, a Dana zaista zaslužuje pohvalu za veliko strpljenje!

Video nam je poslao naš član SugaBones, a pozivamo i vas da koristite mogućnost 'Pošalji svoj video' koju smo vam pružili s novom verzijom portala te nam šaljete linkove na zanimljive YouTube ili Vimeo snimke. Spomenutu opciju možete pronaći na dnu naslovnice Fight Sitea!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI