Dana White poručio Nelsonu da skine “škembu”, ovaj ne želi!

UFC 11.06.2011 08:16h Autor:

Roy Nelson

Nakon dva poraza u nizu, UFC-ov debeljko je u “crvenom” i prijeti mu otkaz u američkoj organizaciji.

Dana White bi želio da se Roy Nelson riješi “tereta” oko pasa i da znatno smršavi. Drugim riječima, predsjednik UFC-a ne želi više imati debelog borca u svom teškaškom rosteru. No, kako piše FightersOnly magazin, sam Nelson se ne slaže s tim jer smatra da je mogao parirati najboljim borcima svijeta i s velikim trbuhom. Dvojac se sastao prije nekoliko dana i razgovarao o budućnosti, nakon čega je White samo zagonetno rekao – vidjet ćemo.

Problem je u tome što Nelson više ne niže pobjede i u posljednja dva dvoboja je poražen što obično znači da je borac u crvenom području gdje vladaju otkazi.

“Rekao sam mu da je to možda nekada bilo smiješno, no više nije. Roy smatra da je on sportaš koji se može natjecati i ovako. Rekao mi je da pogledam njegovu karijeru i da ću shvatiti kako je čitav život imao istu kilažu”, izjavio je White nakon prošlotjednog sastanka.

Nelson je lošu predstavu protiv Mira pokušao opravdati gripom koju je prehodao samo nekoliko dana prije meča.

“Ne vjerujem mu. Možda je imao upalu pluća, no i Frank Mir je bio bolestan taj tjedan također. Teško je razgovarati s nekim tko je čitav život ovako težak. On smatra da smo ga svi napali nakon samo jedne loše borbe. Ne znam, no, smatram da čovjek treba nešto mjenjati kada mu ne ide”, dodaje White.

Kakva je sudbina Royja Nelsona u UFC-u, za sada nije poznato. Debeljuco će gotovo sigurno dobiti još jednu priliku, no ako i tada izgubi, smiješi mu se otkaz…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI