Dana White: Ponosan sam jer Mark Hunt nastupa u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2011 07:25h Autor:

Mark Hunt vs. Wanderlei Silva

Mark Hunt nije čovjek od velikih riječi. Nakon što je na UFC-u 135 ubilježio svoju drugu pobjedu u toj promociji, Novozelanđanin se skromno zahvalio obitelji i American Top Teamu gdje je odradio pripreme za dvoboj protiv Rothwella.

Kasnije se pojavio na press konferenciji, no niti tamo novinari nisu mogli iz njega izvući ništa puno više. Zato je umjesto njega govorio Dana White koji ga očito jako cijeni nakon svega što je “Super Samoanac” napravio u karijeri, a sada i u UFC-u. Predsjednik UFC-a je otkrio jednu zanimljivu situaciju vezanu uz njegov ugovor. Poznato je od prije kako je Huntov dolazak u UFC posljedica neriješenih pitanja iz odnosa UFC-a i Pridea.

“Ja sam zamolio Hunta da dođe na press konferenciju. Mnogi od vas ne znaju, neki možda znaju, no kada smo kupili Pride, onda je Hunt došao kao dio ugovora. Nešto smo se natezali i ja sam mu ponudi da ćemo mu samo platiti novac i da se ne morao uopće boriti. No, Hunt je rekao da se želi boriti i to pošteno zaraditi”, otkriva prvi čovjek UFC-a i dodaje:

“Rekao je da želi pošteno zaraditi ovaj novac i zaradio ga je. Imam toliko poštovanja i divljenja prema tom čovjeku. Drago mi je da je izabrao opciju da se bori u mojoj organizaciji. Ponosan sam na to što se borio u UFC-u.”

White je naglasio ono što znaju svi Huntovi fanovi. Novozelanđanin je jedna velika osoba!

“Čovjek ima mnogo srca, stvarno ga poštujem. Htio sam da bude ovdje na ovoj press konferenciju jer za njega ne osjećam ništa osim ogromnog poštovanja. Drago mi je da imamo ugovor s njim i da se ovdje bori.”

Nakon početnog poraza od Seana McCorklea, Hunt je najprije nokautirao Chrisa Tuchscherera, a proteklog vikenda je i razbio Bena Rothwella.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI