Dana White ponosan na McGregora, ali želi ga nazad u UFC-u: On nije boksač!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2017 15:47h Autor:

Dana White

Osim Conora McGregora i Floyda Mayweathera te njihovih timova, vrlo zadovoljna osoba je i Dana White. Njegov pulen nije razočarao, svote na njihovim računima su puno veće te vjeruje kako se nakon ovoga McGregor može vratiti u promociju kojom on predsjeda.

White je uz McGregora bio ovo cijelo vrijeme, kao partner u organizaciji te je proživio cijeli show koji je meč donio, od same promotivne turneje, pa sve do meča. McGregor je i njemu donio kvalitetnu zaradu, no zanimljivo je čuti kako je zadovoljan izvedbom svog borca, ponajviše zbog toga što je tvrdio da će Irac nokautirati Mayweathera.

“Jako sam ponosan na Conora, a borba je bila potpuno drugačija od onog što sam očekivao. Odradio je deset rundi protiv možda najboljeg u povijesti. Ne mogu dobiti na telefon boksačkog analitičara koji mi je tvrdio da Conor neće niti jednom udariti Floyda. Evo samo jedan podatak. U devet Floydovih mečeva koji su otišli na 12 rundi, protivnici ga nisu udarili sto puta. Conor je u manje od deset rundi to napravio 111 puta”, rekao je White na službenoj press konferenciji.

Lako je bilo pretpostaviti koje će pitanje uslijediti nakon toga, ono o nastavku Conorove karijere, tj. hoće li se vratiti u UFC ili možda ipak ima još nešto za njega u profesionalnom boksu. Odgovor nije iznenadio.

“Ovo nije ono čime se Conor bavi. On je borac slobodne borbe, tamo može koristiti sva svoja oružja, a ovoga puta je mogao koristiti samo ruke. No, mislim kako je večeras bio odličan i da nema više što sam sebi dokazivati. MMA je ono gdje on pripada.”

A također je i White upitan što će on raditi te kako na kraju gleda na ovo cijelo iskustvo, čiji je dio bio od samog starta.

“Spreman sam vratiti se u UFC i raditi ono što radim. Ovo je bila sjajna ekipa za raditi s njima, svaka čast Teamu Mayweather. Ušao sam u ovo uz totalno drugačija očekivanja, znajući koliko je trebalo da ugovore meč protiv Pacquiaoa, no dobio sam nešto odlično. Ova ekipa bila je fantastična. Trenutno nemam namjeru puštati moje druge borce na nešto ovako. Ovo je bila posebna prilika jer su to bile dvije superzvijezde i šansa za spektakl, no to je to što se mene tiče.”

Još je na kraju upitan da li je s Conorom razgovarao o onome što im obojici slijedi.

“Bio sam iza s njim, no nismo razgovarali o sportu i borbama. Kada on bude spreman govoriti o tome, on će mi se javiti sam”, zaključio je na kraju vrlo zadovoljni, ali i vidljivo umorni predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI