Dana White poludio na novinara zbog pisanja o njemu i McGregoru: “Smeće traži klikove”

UFC 17.01.2016 17:40h Autor:

Screenshot

Prvi čovjek UFC-a Dana White poznat je po tome da nema dlake na jeziku, posebno kada odgovara novinarima ili borcima koji kritiziraju njega i aktualnosti u najjačoj MMA promociji.

Novinar “Bleacher Reporta” Jeremy Botter ovih je dana pisao o međusobnom odnosu UFC-a i jednog od njegovih najpopularnijih boraca Conora McGregora, a naveo je i da su odnosi između Whitea i Irca u posljednje vrijeme nategnuti.

“Mislim da je odnos Conora i Lorenza Fertitte u redu, ali Dana White je izvan tog procesa, ne znam zašto. Fertitta i White su pokušali biti prijatelji s Conorom, vidjeli ste da se zajedno vozikaju, druže se u Whiteovom domu. Mislili su da imaju novog najboljeg prijatelja, ali zapravo su dobili lika koji želi biti njihov poslovni partner”, napisao je između ostalog Botter.

White je na Twitteru oštro odgovorio: “Taj čudni novinar objavljuje sranja o meni i Conoru. Nemam baš nikakvih problema s Conorom. Smeće traži klikove”.

McGregor, kao što je poznato, zbog svoje velike popularnosti gotovo da mođe raditi sve što poželi, pa je tako sam najavio svoj pohod na laku kategoriju nakon osvojenog pojasa protiv Josea Alda u perolakoj, a čelnici UFC-a su mu odmah ispunili želju. Conor je trenutno “zlatna koka” White i Fertitte i stoga nije čudno da će napraviti sve da njihova zvijezda bude zadovoljna i nastavi donositi rekordnu zaradu. Pitanje je samo koliko će ta idila trajati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI