Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Ovo je najgora Ultimate Fighter sezona do sada | Fight Site

Dana White: Ovo je najgora Ultimate Fighter sezona do sada

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2014 20:04h Autor:

The Ultimate Fighter 19

Dana White izuzetno je nezadovoljan borcima koji su nastupili u 19. sezoni Ultimate Fightera. Do kraja emitiranja preostale su još četiri polufinalne borbe, a White je ovu sezonu nazvao najgorom ikad, gorom čak i od one 16., koja još ima samo dva borca unutar UFC-a.

"Ovo je bez konkurencija najgora sezona do sada s najmanje motiviranim borcima do sada. Ipak, moram priznati da su posljednje borbe (koje još nisu emitirane) ipak malo popravile dojam", rekao je White o sezoni u kojoj su treneri Frankie Edgar i BJ Penn.

Zanimljivo je kako je ovu sezonu proglasio najlošijom, lošijom čak i od 16., iz koje su potpisana samo četiri borca (a samo Neil Magny i pobjednik Colton Smith su još uvijek članovi UFC-a). White je tijekom te sezone bio iznimno ljut te čak nikome osim finalista nije dao priliku da nastupi na finalnom eventu (kasnije su Magny i Jon Manly ipak dobili priliku).

Trenutno se u Las Vegasu snima latinoamerički Ultimate Fighter, a White je povukao paralelu: "Da vam kažem koja je razlika između te sezone i ove koja se trenutno snima. Svaki dan sam tu i ne želim propustiti niti jednu od ovih borbi. Jer ti momci su nevjerojatno nabrijani i ponosni što se nalaze unutar showa. I nevjerojatno su motivirani, onakvi kakvi bi borci koji dobiju ovu priliku trebali biti."

Ipak White ne krivi trenere Edgara i Penna. "Ne možeš kriviti trenere niti išta drugo, krivi su jedini borci i to koliko oni ovo žele ili ne. U svakom slučaju moraju dobro razmisliti i popraviti svoje ponašanje, jer oni dolaze u UFC, barem oni koji pobjede u te dvije finalne borbe", rekao je White.

Samo jedna od prvih osam borbi završila je prekidom (pobjeda Dhiega Lime), a White je borcima najviše zamjerio nedostatak motivacije i agresije u trećim, odlučujućim rundama, do kojih je došlo čak četiri puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI