Dana White otkrio tko su idući protivnici za Jonesa i Usmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2019 12:23h Autor:

Jon Jones i Kamaru Usman

UFC je već isplanirao iduće protivnika za dva prvaka s UFC 235 eventa. Otkriveno je koga vide kao idućeg protivnika Jona Jonesa te protiv koga bi se Kamaru Usman trebao boriti u svojoj prvoj obrani titule.

UFC nema nikakvih dvojbi oko idućih borbi za titulu poluteške i velter kategorije. Odmah nakon što je Jon Jones svoju treći put osvojenu po prvi put obranio te Kamaru Usman detronizirao Tyrona Woodleya, saznali smo tko će im biti idući protivnici.

Brett Okamoto s ESPN-a došao je do informacije po pitanju Usmana te je otkrio kako su iz promocije već obavijestili Colbya Covingtona da je on prvi protivnik za novookrunjenog prvaka, Kamarua Usmana. Nemaju još nikakvu ideju datuma ili mjesta održavanja, no Covington će sigurno dobiti priliku boriti se protiv Usmana.

Što se tiče Jona Jonesa, i ovdje UFC ima već smišljeni plan. Njega je osobno iznio Dana White, koji je sagledao sliku kategorije i ima na umu samo jednog borca kojeg idućeg namjerava suprotstaviti Jonesu.

“Želim Thiaga Santosa protiv Jona Jonesa. Volio bih vidjeti tu borbu. Thiago izgleda nevjerojatno u ovoj kategoriji. Velik je i volim njegov način borbe. Kada Jonesa ubacite u borbu protiv nekoga takvog, on onda posebna zasja. On je tip borca čiji performans ovisi o protivniku. Thiago je jedan od onih koji će krenuti agresivno prema naprijed i dati vam onakvu borbu Jona Jonesa kakvu želite gledati“, rekao je White.

Santos u poluteškoj kategoriji ima sličnu priču kao Smith, s tri nokaut pobjede u tri nastupa otkako je dio nje, no njegove su pobjede ostvarene protiv trenutno relevantnijih boraca. To su Eryk Anders, Jimi Manuwa i Jan Blachowicz. Posljednju pobjedu ostvario je prije tjedan dana i već tada je rekao kako se u svom idućom nastupu vidi kao borac koji napada pojas. Mislimo da nitko neće imati ništa protiv nekog takvog raspleta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI