Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White otkrio nove detalje ugovora s ESPN-om, ali i otkrio što će biti sa servisom Fight Pass | Fight Site

Dana White otkrio nove detalje ugovora s ESPN-om, ali i otkrio što će biti sa servisom Fight Pass

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2018 10:10h Autor:

Dana White

Najveća vijest prošlog tjedna u vezi UFC-a svakako je bio novi ugovor o emitiranju, kojim UFC seli na najveću svjetsku sportsku mrežu, ESPN. Dana White je nešto rekao o tome kako će to djelovati na njih, ali je napokon otkrio i kako će to utjecati na Fight Pass servis.

Odmah nakon što je u javnost izašla vijest kako UFC odlazi s FOX-a te seli na ESPN, počeli su komentari o tome koliko je to dobro za samu promociju i za fanove. Neki čak smatraju da bi UFC  mogao puno izgubiti time što će veliki dio evenata biti dostupan samo putem online servisa ESPN+. Ipak, Danu Whitea to ne brine, on kaže kako su pregovarali i razmišljali oko svakog detalja te da su na kraju dogovorili fantastičan posao.

“Idioti će uvijek govori gluposti i razbijati glavu time je li nešto dobro ili loše. Naš prošli ugovor s FOX-om bio je vrijedan 116 milijuna dolara godišnje, ovaj vrijedi 300. Ukoliko misliš da to nije dobro, najbolje da prestaneš pratiti ovaj sport. Ja sam upravo tri dana bio u Maineu, slavio bez prestanka, toliko je dobar posao koji smo ugovorili. ESPN nas više neće pratiti, mi smo sada ESPN!”, rekao je White zainteresiranim novinarima u Liverpoolu.

Za 2019. godinu dogovoreno je 42 eventa. 20 će se emitirati na ESPN+ platformi, deset će biti emitirano na ESPN televiziji, dok će 12 evenata i dalje ostati PPV, koje će se također moći kupiti putem ESPN+. UFC je ove godine posložio raspored do kraja rujna, uz ukupno 27 evenata, što donosi pretpostavku da će do kraja godine biti održano otprilike 36 ili 37 evenata. Prošle godine održali su ih 39, a 2016. godine 41.

Američki medija posljednjih dana podosta vrte pitanje što će biti sa servisom Fight Pass, no White je napokon iste obavijestio da postoji svijet i izvan Sjedinjenih Američkih Država. Srećom po nas, Fight Pass i sadržaj na njemu se ne bi trebao mijenjati.

“Fight Pass će i dalje biti destinacija na kojoj će se nalaziti cijela naša kolekcija i gdje možete u bilo kojem trenutku pogledati koju god borbu želite. Tako da to ostaje jednako kao do sada. Uostalom, ESPN ugovor vrijedi samo u Americi. Ostatku svijeta i dalje ostaje Fight Pass.”

Za fanove u Hrvatskoj, trenutno je putem Fight Passa osigurano gledanje u živo apsolutno svih borbi osim glavnih programa PPV evenata. Tako da bi fanovi sigurno mogli jako puno izgubiti ukoliko se oko toga nešto promijeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI