Dana White: Otac mi je bio alkoholičar, a mame nikada nije bilo u kući!

UFC 04.10.2011 08:22h Autor:

Dana White

Vlastita ga je majka nazvala sotonom i napisala knjigu o svom zlom sinu. Vjerojatno bi se s njom složili mnogi, no nitko mu ne može poreći vrhunske menadžerske kvalitete. Dana White je danas vjerojatno najuspješniji promotor na planetu i predsjednik najveće svjetske MMA promocije. Kakvo je bilo njegovo djetinjstvo i zašto se iz Bostona preselio u Las Vegas, pogledajte u vrlo zanimljivom videu…

“U mojoj obitelji bila je samo majka. Otac je bio alkoholičar i nikada ga nije bilo. Ako se i pojavio, to nije bilo nešto što si htio da se dogodi. Obično je bio pijan. Jedno od najboljih sjećanja je kada bih sa sestrom sjedio u hodniku i čekao da nas otac pokupi. Mama je često radila. Otac se pojavio poptuno pijan i odveo nas je u kino. Gledali smo ‘Policajca iz Beverly Hillsa’. Ušli smo kino s deset minuta zakašnjenja i više nije bilo mjesta. Tata se počeo derati – ‘izgleda da ćemo morati pomicati neke ljude’. Sjeli smo se u prvi red i dao mi je 20 dolara da odem kupiti kokice i piće. To je bio tipičan provod s mojim ocem”, objašnjava White i dodaje:

“Moja majka je često radila pa sam uglavnom sa sestrom bio sam kod kuće. Čistili smo kuću i radili ostale stvari. Mnogo toga sam naučio sam. Nisam se bavio sportom jer je to nešto na što roditelji utječu. Ipak, ne bih ništa mijenjao oko svog djetinjstva. Da nisam odrastao na ovakav način, danas ne bih bio ovo što jesam. U to sam 100 posto siguran.”

LINK 1

LINK 2

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI