Dana White ostao bez riječi zbog dolaska Ronde!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2012 07:29h Autor:

Dana White

Twitter je noćas prepun komentara UFC-ovih i drugih MMA boraca nakon što je objavljeno da je Ronda Rousey postala prva borkinja ikad koja je potpisala za najbolju svjetsku MMA organizaciju.

Mnogi nisu pretjerano iznenađeni što se Ronda potpisala za UFC, no malo tko je očekivao da će se to dogoditi tako brzo. Ne čudi stoga što je Twitter pun komentara o ovoj značajnoj vijesti, a onaj od kojeg upravo u ovom trenutku želimo čuti najviše je praktički bez komentara.

Dana White na svom je profilu objavio samo smajlić :), ali to je i više nego dovoljno da shvatimo što misli o realizaciji nečega što se najavljivalo proteklih nekoliko mjeseci.

"Ako su točne glasine da je Ronda potpisala za UFC, onda joj želim čestitati. Sretna sam jer ćemo imati revanš u UFC-u", napisala je njezina velika rivalkinjama Miesha Tate.

"Ronda, čestitam ti! Bravo i zasluženo! Želim ti sve najbolje", napisala je Shannon Knapp, čelnica ženske MMA organizacije Invicta FC.

"Odlična vijest da su Ronda Rousey i Miesha Tate sada borkinje UFC-a. Čestitam i planiram sresti vas tamo. Uzbuđena sam zbog svih žena i fanova", napisala je Sarah Kaufman.

"Čestitam ti Ronda. Ovo je ogromno", Tony Ferguson.

"Ovom viješću Ronda postaje pionir. Pretpostavljam da će sada uslijediti još neki veliki dolasci za UFC", Kenny Florian.

"Sada možemo napokon organizirati najbolje mečeve i kad su u pitanju žene, sviđa mi se", Brian Stann.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI