Dana White odgovorio na suludu ideju: “Tog bi lika ovdje ubili, uhitite me odmah ako ikad dopustim njegovu borbu u UFC-u”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2018 14:57h Autor:

Dana White

Velika YouTube zvijezda Logan Paul se malo zanio nakon boksačkog meča protiv Britanca nadimka KSI kojeg su također proslavile društvene mreže, pa je tako u jednom trenutku najavio se želi okušati u UFC-u.

Naravno, borilačka zajednica je s podsmijehom dočekala tu izjavu, a jedan od prvih koji se ponudio napraviti dobrodošlicu Loganu bio je Sage Northcutt.

KSI i Paul su odradili neriješen meč, a njihov je šou privukao 784 tisuće gledatelja koji su kupili PPV prijenos po cijeni od 10 dolara.

Upitan što misli o dovođenju Paula u oktogon, Dana White je poručio:

“Tog bi lika ovdje ubili. Pretrpio bi teške ozljede. Trebalo bi me odmah uhititi ako ikad dopustim njegovu borbu u UFC-u”, poručio je predsjednik UFC-a na druženju s novinarima nakon UFC 229 press konferencije.

“Znam što će sada svi govoriti, ‘pustio si CM Punka u UFC’, no gledajte, ja ne mrzim Paula, on je napravio sjajan posao na YouTubeu, ali neka mi vjeruje, ne bi se trebao poigravati oko ovoga. Ozlijedit ćeš se”, poručio je White Loganu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI