Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White odabran za direktora godine u kategoriji sportskog programa | Fight Site

Dana White odabran za direktora godine u kategoriji sportskog programa

UFC 16.12.2011 11:57h Autor:

Dana White

Magazin Broadcasting & Cable imenovao je predsjednika UFC-a Danu Whitea za direktora godine za televizijski program u području sporta (Sports TV Executive of the Year).

Magazin na naslovnici donosi njegovu fotografiju i intervju na sedam stranica.

Prenosimo najzanimljivije dijelove:

Zašto ste napustili Spike?

Nismo se mogli dogovoriti. Pustili su najveću sportsku franšizu u posljednjih 50 godina da ode. Mi smo lojalni. Bili smo odani Spikeu. Stvar sa Spikeom za nas je bila dobra.

Razlog je novac?

Da, uglavnom. I trebalo nam je više sadržaja, sve te platforme…

Je li Vam  iskrenost ikada naškodila?

Ne. Možda samo jednom kada sam izgovorio riječ pede….. i sada sam obilježen kao homofob što ne može biti dalje od istine. Mislim da je to jedini put u 10 godina da mi se nešto takvo dogodilo.

Čitam da je PPV pao ove godine za 50%, je li to točno?

Pali smo ali ne tako puno. Trenutno smo u maloj depresiji. U tijeku je taj čudni prijelaz sa Spikea na Fox. Da smo i dalje pod Spikeom emitirali bi mnogo programa koji sada ne možemo emitirati. Tako da smo u čudnoj situaciji zbog svih ozljeda i tranzicijskog razdoblja. Nismo zabrinuti. Imali smo mnogo sjajnih main evenata a popis ozlijeđenih je nevjerojatan.

U 2011. smo zbog ozljeda izgubili 10 glavnih borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI