Dana White objasnio zašto je Fertitta zakucao pojas nakon Aldovog nokauta

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2016 13:26h Autor:

UFC 194/ SportsJoe.ie

UFC-ov predsjednik Dana White objasnio je zašto je Frank Fertitta, jedan od vlasnika kompanije, zakucao pojas na stol nakon što je Conor McGregor nokautirao Josea Alda na UFC 194 priredbi.

McGregor je u naslovnoj borbi na UFC-u 194 nokautirao prvaka Josea Alda jednim udarcem za samo 13 sekundi. Takav ishod borbe šokirao je većinu fanova, a kamere su zabilježile i reakciju jednog od braće Fertitta koji je prestižnim pojas zalupio od stol.

Njegova reakcija na McGregorov nokaut privukla je veliku pozornost MMA zajednice. Jedni su tvrdili da je to napravio iz ljutnje jer je izgubio okladu, drugi iz sreće, no Dana White je sada konačno objasnio o čemu se zapravo radilo.

“Frank Fertitta je luđak. Bacat će stolove i sve ostalo. Nije to bilo ništa negativno ili pozitivno. To je jednostavno njegova reakcija na to što je Jose Aldo nokautiran jednim udarcem”, tvrdi White.

Dakle, Fertitta nije bio niti ljut, niti sretan. On je pojas bacio iz čistog uzbuđenja u skladu sa svojom naravi. A ako netko ima pravo bacati pojas iz bilo kojeg razloga, to je onda vjerojatno on.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI