Dana White objasnio svoju odluku zašto je otpustio Miguela Torresa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2011 08:24h Autor:

Dana White

Dana White i dalje smatra je postupak Miguela Torresa bio neprihvatljiv za njegovu MMA promociju i čelnik UFC-a, unatoč pritiscima, ostaje pri svojoj odluci da otpusti svog borca.

“Ne mislim samo da je to  bilo uvredljivo. To je bilo potpuno besmisleno i glupo. Naravno, bilo je uvredljio za neke ljudi. U prošlosti su borci rekli neke stvari koje su uvrijedile neke druge ljude. Tu mislim na Forresta Griffina i Rashada Evansa, a sada i Miguela Torresa”, izjavio je White i dodao:

“Svi ćemo raditi greške i ja radim greške. Javnost funkcionira tako da čovjeka koji napravi nešto krivo doslovce spali na lomači. U UFC-u tako ne funkcioniramo. U ovoj organizaciji ne izlazimo van s dopisima koji su napisali naši odvjetnici. Mi pokušavamo gledati na svaki pojedinačni slučaj i voditi brigu o tome da će ljudi raditi greške.”

White je objasnio zašto Griffin nije dobio otkaz, a Torres je. Razlog je, prema čelniku UFC-a, taj što je Forrestova šala imala nekog smisla, a bivši prvak je iste večeri otišao do Centra za žrtve silovanja i ispričao se. Prema Whiteu, Griffin se nikada ne bi svjesno šalio oko silovanja i zato ga je poštedio.

Slična situacija dogodila se i s Rashadom Evansom, no i njemu je White progledao kroz prste neozbiljnost jer mu je i ta “šala” imala smisla.

Ipak, kada je u pitanju Torres, White ne vidi nikakvog smisla toj, kako je naziva odvratnoj šali.

“Ako je to njegov smisao za šalu, neka ga zadrži kod kuće. Takve stvari se ne objavljuju na Twitteru. Ta mi šala nema nikakvog smisla. Ovime smo rekli dosta. Kada se odlučiš reći nešto ili objaviti to na Twitteru, dva puta razmisli ima li to smisla ili ne”, objasnio je White dodavši da je Torres inače dobar dečko, majstor borilačkih sportova i da mu je ovo prvi ovakav prijestup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI