Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White o Stipi Miočiću: On se konstantno osjeća kao da ga disrespektiramo | Fight Site

Dana White o Stipi Miočiću: On se konstantno osjeća kao da ga disrespektiramo

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2018 19:05h Autor:

Stipe Miočić, Dana White i Daniel Cormier

Dana White iznio je svoje mišljenje o Stipi Miočiću, odnosno o njegovom mišljenju kako ga UFC ne respektira onoliko koliko bi trebali.

White je gostovao u Podcastu “UFC Unfiltered”, gdje je Matt Serra povukao upravo tu temu. Predsjednik UFC-a nedavno je rekao kako Stipe stvara dojam da je uvijek ljut, a i sam je bivši prvak često tako nastupao u javnosti.

“Ne znam zašto, ali Stipe se konstantno osjeća ako da ga disrespektiramo, što nikako nije slučaj. Izuzetno puno respektiramo Stipu, ali mislim da znam gdje je problem. On smatra da mu je trebalo previše vremena da bi dobio priliku boriti se za titulu, odnosno da ju je trebao dobiti ranije. Onda ju je napokon dobio, ali od tada konstantno se ponaša kao da ne pokazujemo dovoljno respekta prema njemu, konstantno je ljut kada je netko od nas u blizini. Istina je zapravo potpuno drugačija, niti blizu tome”, rekao je White.

Ako ćemo suditi po tome koliko Stipe trenutno zarađuje, naravno da ga UFC cijeni, no nekako ne možemo zaboraviti sve što se događalo prije borbe protiv Francisa Ngannoua. Novi slučaj je onaj nakon borbe protiv Daniela Cormiera, kada Stipe nije dobio niti priliku obratiti se, sve zbog toga što je u kavez uletio Brock Lesnar. White je pokušao objasniti da bi se tako nešto dogodilo i Cormieru, da je on bio poražen.

“Vidjeli ste kako smo postavili priču da se Cormier bori protiv Brocka Lesnara. No, to isto bi bilo sa Stipom da je on pobijedio u borbi. Nema nikakvog manjka respekta prema njemu, to je bilo nešto što se dogovorilo i pripremilo već prije borbe i bilo bi isto da je bilo koji pobijedio.”

Šteta što se nisu dotakli teme o potencijalno ponuđenoj borbi protiv Curtisa Blaydesa na Fight Nightu u Denveru. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko tu ima istine oko toga što je Blaydes iznio putem Twittera. Stipe to za sada nije komentirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI