Dana White o dogovoru Reeboka i UFC-a: Ljude je strah promjene

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2015 21:22h Autor:

Dana White

Još uvijek se nije slegla prašina oko dogovora UFC-a i Reeboka o sponzorskim uniformama koje će od 1. srpnja nositi UFC borci. Dana White je u više navrata pravdao ovaj potez svoje tvrtke, a nedavno je izjavio “kako je borce strah promijene”.

Mnogi borci su nezadovoljni otkad je otkriven način raspodjele Reebokovog novca. Jose Aldo je za dogovor rekao da je “smeće”, Miesha Tate i Gegard Mousasi su otkrili da će izgubiti oko 90% novca koji su inače dobivali od sponzora, a Brendan Schaub je izjavio da mu više nije “isplativo boriti se”.

Sudeći prema riječima predsjednika UFC-a, ljude je strah promjena.

“Mnogi se žale zbog Reeboka, ali ovaj dogovor je prava stvar.”, izjavio je Dana na Periscope chatu. “Ljude je strah promjene.”

“Ako pogledate povijest ove kompanije, vidjet ćete da su se ljudi bunili kad god bi bila neka promjena. Ovaj dogovor s Reebokom će biti dobar za sve.”

Demetrious Johnson i Joanna Jedrzejczyk pozdravljaju ovaj “korak naprijed”, no stvorio se masivan otpor prema dogovoru Reeboka i UFC-a. Borci ne biraju riječi kad je u pitanju ovaj dogovor. Biti će zanimljivo pratiti kako će borci reagirati na riječi svoga šefa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI