Dana White o Diazovom "nestanku": Ja sam kriv, a Nick je samo Nick!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2015 09:41h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz se napokon pojavio u Las Vegasu gdje ga za dva dana čeka meč protiv Anderona Silve! Nakon što su ga dva dana tražili svi ljudi iz UFC-a, a predsjednik Dana White je u šali čak objavio fotomontažu litre mlijeka na čijoj kartonskoj kutiji je Diazova fotka uz natpis "Nestao", problematična zvijezda se na koncu ipak udostojala pojaviti u prijestolnici kocke.

Nije mu ovo prvi put da izbjegava svoje medijske obveze u UFC-u, a očito nije niti zadnji. Šef Dana White je sve ovo toliko puta prošao da se više niti ne uzrujava. Poručuje, "sam sam si kriv!"

"Nažalost, problem je što je sada prekasno. Već sam dogovorio ovu borbu. Sjedili smo tu u srijedu, već se tada nije pojavio na mnogo dogovorenih stvari, no uvijek se pojavi na borbi. Računam na to da će se pojaviti na borbi", izjavio je Dana White i dodao:

"Gledajte, sam sam kriv. Ja sam to učinio. Dogovorio sam borbu Nicka Diaza u 'main eventu'. Znate, kada s njim sjednete u ured na samo, on samo ponavlja: 'Mislim da sam premalo plaćen. Platite me više.' A on je dobro plaćen za svoje borbe. Vjerujte mi. Nije bitno koliko mu plaćate, on uvijek želi više. Ja sam za sve ovo kriv i zato se ne mogu žaliti zbog ovakvog ponašanja. Nick je samo Nick."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI