Dana White o Demetriousu Johnsonu: On nikada nije dobio ljubav fanova kakvu zaslužuje

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2018 21:28h Autor:

Demetrious Johnson, Dana White i Ray Borg

Dana White je kratko prokomentirao veliku zamjenu koju su odradili UFC i ONE FC, prema kojoj Ben Askren dolazi u njegovu promociju, dok Demetrious Johnson odlazi promociji sa sjedištem u Singapuru.

Predsjednika UFC-a uhvatio je novinar sa sveprisutnog TMZ Sportsa te ga je prvo upitao o tome kakvi su planovi za Askrena i imaju li već neku viziju s kime bi ga mogli upariti.

“Još uvijek radimo na tome. Znamo kako će doći u velter kategoriju. On je neporažen, dolazi kao prvak i uzbuđeni smo oko toga. Sigurno će se boriti protiv nekoga iz Top 5”, otkrio je White, što nam je samo znak da se netko od boraca poput Darrena Tilla, Stephena Thompsona, Rafaela Dos Anjosa ili Robbiea Lawlera može početi pripremati za potencijalnu borbu protiv Askrena.

Zanimljiv je bio odgovor na pitanje o Demetriousu Johnsonu, odnosno o tome što će njegov odlazak značiti za UFC.

“Dečko je oborio rekord za najviše obrana naslova u povijesti. Mislim kako od fanova nikada nije dobio ljubav i respekt kakav je zaslužio. Ne znam je li on uopće bio sretan što je kod nas, tako da vjerujem da će biti sretan tamo gdje ide. Također, njegov trener je tako jedan od ljudi u vodstvu promocije, tako da mislim da će mu biti dobro”, s osmjehom je rekao White.

U svakom slučaju, ovo je zamjena gdje su sve četiri strane na kraju zadovoljne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI