Dana White o Cormierovom osvajanju pojasa prvaka: Da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg! (VIDEO)

UFC 25.05.2015 10:26h Autor:

Dana White

Daniel Cormier je u naslovnoj borbi UFC-a 187 u trećoj rundi ugušio prvog izazivača Anthonyja Johnsona i postao novi prvak poluteške kategorije. Iako je osvojio vrijedan pojas, mnogi Daniela ne smatraju pravim prvakom jer nije pobijedio najboljeg borca u diviziji. Jon Jones nije mogao braniti pojas jer je ostao bez njega zbog bježanja s mjesta prometne nesreće koju je izazvao. White tvrdi da je Cormier pravi prvak, ali vjeruje kako Daniel mora pobijediti Jonesa da bi ga se smatralo pravim prvakom.

Cormier je na UFC-u 182 u MGM Grand areni od Jonesa izgubio meč za pojas prvaka, ali ga je sad u toj istoj dvorani uspio osvojiti. Dana je prokomentirao meč:

"Cormier je jedino izgubio od Jona Jonesa, borio se u teškoj kategoriji i teškaški je prvak. Meč je išao kako sam i mislio da će ići. Daniel bi nathrvao Anthonyja, izmorio ga i, ili bi ga završio ili bi otišli do kraja pete runde, ako ga prije toga Johnson ne bi uspio nokautirati..", rekao je Dana Arielu Helwaniju svoju prognozu meča.

White je upitan što bi rekao ljudima koji govore da Cormier nije pravi prvak.

"Daniel Cormier je trenutno pravi prvak. Ali razumijem što ljudi govore. I ja vjerujem u to. Da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg. No nažalost, najbolji trenutno ima problema i sad je Cormier najbolji."

Predsjednik UFC-a se dotakao i ostalih mečeva s glavnog dijela eventa, pogledajte u videu što je sve rekao:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI