Dana White o borbi Askrena i Lawlera: Sudac je pogriješio, moramo dogovoriti revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2019 13:03h Autor:

Robie Lawler 2

Predsjednik UFC-a Dana White nije bio zadovoljan kontroverznim ishodom borbe između Bena Askrena i Robbieja Lawlera na UFC 235 priredbi u Las Vegasu.

Askren je slavio gušenjem u prvoj rundi nakon što je sudac prekinuo meč misleći kako je Lawler ostao bez svijesti, iako je bivši velter prvak zapravo bio sasvim u redu te je odmah protestirao zbog odluke.

White zato želi da borci odrade uzvratni meč.

“Moramo dogovoriti revanš te borbe, to je jedino pošteno”, rekao je White na press konferenciji nakon UFC-a 235.

Neporaženom Askrenu ovo je bio prvi nastup u UFC-u i rano u borbi se našao u velikim problemima kada ga je Lawler bacio na pod i zamalo završio udarcima u parteru…

“Teško je doći u UFC i odmah u prvoj borbi zablistati i izgledati odlično. Nije to lako. Ne zanima me tko ste, tko mislite da jeste, gdje ste bili ili što ste napravili. Teško je doći na ovu pozornicu po prvi put.”

White se ne slaže s odlukom suca Herba Deana, ali ga je ipak impresioniralo što se Askren uspio izvući iz teške situacije i osigurati pokušaj submissiona.

“Mislim da je sudac donio lošu odluku. No to ne umanjuje činjenicu da je Askren uspio dovesti Lawlera u tu poziciju.”

Askren je u svom intervjuu na pressici nakon borbe rekao da ga revanš s Lawlerom ne zanima stoga će biti zanimljivo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati.

“Revanš bi trebao biti sjajan”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI