Dana White: Ngannou će biti dugogodišnji teškaški prvak, Julianna i Valentina će odraditi sjajnu borbu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2017 13:06h Autor:

Francis Ngannou i Dana White

Dana White kratko je dao komentar na dvije najuzbudljivije borbe današnjeg UFC on FOX 23 eventa. Nije sakrivao kako ga je Francis Ngannou posebno dojmio.

Teškaški okršaj bivšeg prvaka Arlovskog te nadolazeće zvijezde Ngannou zanima apsolutno svakog MMA fana, a posebno one koji najviše prate tešku kategoriju. Pobjeda Ngannou dala bi vrhu iste onu potrebnu svježu krv, a gdje ćeš bolju priliku nego borbu protiv prave legende. Iako je Arlovski na tri poraza u nizu, sigurno je najteži ispit koji je Kamerunac do sada imao.

“Jako mi se sviđa ta borba, Arlovski je borac koji je dugo tu i legenda je sporta i teškaške divizije. Francis Ngannou će to postati! Ngannou ima potencijal postati svjetski prvak i dugo držati tu titulu. U povijesti nikada nismo imali prvaka koji izgleda kao Ngannou. On je masivan tip”, komentar je Whitea na teškaški okršaj.

A što reći o glavnoj borbi. Susret dvije prvoplasirane djevojke bantam divizije, a ujedno i susret dva u potpunosti različita stila borbe. Pobjednica bi, po svemu sudeći, trebala postati iduća protivnica Amande Nunes.

“To je borba koja će biti odlučujuća i bitna za karijeru njih obje. Ševčenko je možda i najbolja stand up borkinja u UFC-u i ima prednost na nogama, no ukoliko završe na podu, to je situacija u kojoj će postojati samo Julianna Pena”, dojam mu je glavne borbe.

Između ova dva ipak najzanimljivija okršaja današnjeg programa, održati će se i borbe između Donalda Cerronea i Jorgea Masvidala. Stvarno sjajan card!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI