Dana White: Ne znam odakle Conoru takve ideje, on nije vraćen na UFC 200

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2016 18:26h Autor:

Dana White

Iako je Conor McGregor objavom na Twitteru jutros izjavio kako se vratio na program UFC 200 eventa, Dana White je to opovrgnuo, izjavivši da ne zna o čemu Irac uopće govori.

Podsjećamo, Conor McGregor je jutros ostavio post kako je vraćen na program UFC 200 eventa te se usput zahvalio Dani Whiteu i Lorenzu Fertitti što su mu to omogućili. Mediji su to prenijeli, no izjavivši kako ništa nije službeno dok se ne izjasni UFC. Njihove objave nije bilo, pa je upit o tome dobio Dana White.

“Ovo nije istina. Nismo s Conorom niti njegovim menadžmentom razgovarali od press konferencije. Ne znam zašto bi on tako što postavio na Twitter”, rekao je UFC-ov predsjednik.

Izgleda da Conor igra neku čudnu igru, kojoj još uvijek pokušava UFC prisiliti da mu izađu u susret te dozvole nastup na eventu pod njegovim uvjetima. No, oni su ovog puta odlučili ostati pri svom stavu, pa makar to značilo pogoršavanje odnosa sa svojom najvećom zvijezdom.

“Svi me mediji ispituju o ovome. Ne znam koliko još puta moram reći da je borba otkazana i koliko još press konferencija moram to reći da bi ljudi to povjerovali. Ljudi, borba je otkazana i nije nikako vraćena na program!”, završio je White.

Činjenica je kako Conor McGregor još uvijek nije odustao od ovog nastupa, budući da na Islandu i dalje trenira kao da će se borba održati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI