Dana White ne želi GSP-u dati pobjednika borbe Khabib-McGregor: Zainteresiran sam za njegov povratak, ali u velteru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2018 19:09h Autor:

Nurmagomedov, St- Pierre i McGregor

Predsjednik UFC-a Dana White zainteresiran je za povratak legendarnog velter prvaka Georgesa St-Pierra, ali ne protiv pobjednika borbe za pojas lake kategorije između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora na koju je Kanađanin bacio oko.

GSP će se vratiti ukoliko mu ponude pobjednika borbe Conora i Khabiba

“Zainteresiran sam za njegov povratak u velter kategoriji. Ne u lakoj”, objasnio je White u nedavnom intervjuu za BBC.

Iako bi borba kanadske zvijezde za titulu u trećoj različitoj kategoriji privukla interes fanova, White 37-godišnjaka više ne želi puštati preko reda kao što je to napravio prošle godine kada mu je nakon četverogodišnje pauze dao da se odmah bori za naslov u srednjoj.

“Bio je prvak u velteru, popeo se u srednju da bi se borio protiv Michaela Bispinga i obećao da će definitivno braniti pojas u srednjoj, a zatim se jednostavno odrekao titule. Nisam zainteresiran.”

Georges St- Pierre traži pojedinačne borbe u kojima će zaraditi puno love što je pametno, to bi i trebao raditi, ali nismo zainteresirani za to.”

U velteru trenutno dominira prvak Tyron Wodley, no White tvrdi da GSP nema namjeru vraćati se u svoju kategoriji i stoga nije siguran hoćemo li ga ikada više vidjeti u Octagonu.

“Ne znam. Ne uzbuđuje ga previše ideja da se bori ili brani svoj pojas, niti išta slično. Ne znam hoće li se ikada ponovno boriti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI