Dana White ne vjeruje u Lesnarov povratak: WWE ga neće više pustiti kod nas

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 22:29h Autor:

Brock Lesnar i Dana White

Brock Lesnar u UFC-u stalna je tema kada se govori o možebitnim UFC-ovim akvizicijama, no Dana White tvrdi kako on o tome više ne razmišlja. Smatra da više ne postoje šanse da mu WWE dozvoli nastup u oktogonu.

Situacija je zapravo vrlo jednostavna. WWE fanovi su ljudi kojih je uistinu ogroman broj, a ogroman postotak njih i dalje vjeruje kako su borbe u profesionalnom hrvanju, kod nas poznatom kao kečeri, uistinu stvarno odrađene, bez ikakvih dogovorenih koreografija ili režiranog tijeka borbe. Upravo zbog takvih nije dobro da se Lesnarov status kvari doping padovima ili porazima u UFC-u.

Kada je WWE Lesnara pustio na UFC 200, pada nije bilo, no situacija s njegovim doping padom je ipak na sve bacila mrlju. Sada su Lesnarovi fanovi to zaboravili te i dalje uživaju u njegovim predstavama u hrvačkom ringu. Upravo zbog toga, Dana White o njemu kao UFC borcu uopće ne razmišlja.

“Lesnar i dalje ima ugovor s WWE do kolovoza iduće godine. Tko zna što se tada može dogoditi, no do tada ja ne brojim apsolutno ništa. Znam samo da WWE ne bi dozvolio da ponovno nastupi kod nas. Kad se to dogodilo posljednji puta nije dobro izgledalo, kako za nas, tako niti za njih”, prokomentirao je White.

Iskreno, ne znamo kolika je potreba Lesnara u UFC-u, teška kategorija popravlja svoju kvalitetu i borbe su sve uzbudljive. Jedan bivši kečer, kojem su se namještali protivnici te kojem je poklonjen nezasluženi napad na titulu svakako više nije nužan na rosteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI