Dana White: Ne možemo računati na Lesnara, Cormier će se boriti protiv Stipe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2019 23:41h Autor:

Stipe Miočić i Daniel Cormier

Dana White otkrio je ekskluzivne vijesti. Rekao je kako UFC trenutno ne može računati na Brocka Lesnara i da bi se Daniel Cormier trebao boriti protiv Stipe Miočića čim bude u mogućnosti.

Tijekom današnje velike press konferencije, novinare je zanimalo kad bi se trebala dogoditi borba Daniela Cormiera i Brocka Lesnara. Nakon što je Lesnar ostao bez WWE titule, činilo se kako se otvaraju sva vrata za organizaciju borbe koju Cormier zapravo čeka još od srpnja prošle godine kad je detronizirao Stipu Miočića. Već ranije se govorilo o kolovozu, no Dana White je sad “spustio loptu na zemlju”.

“Ta borba još uvijek nije niti u pregovorima. Možda se uopće niti ne dogodi prva. To je Cormier također potvrdio, ništa se ne radi. Uopće nismo razgovarali s Brockom. Nemamo nikakav datum za njega. Prva borba za Cormiera trebao bi biti Stipe”, rekao je White, čime je iznenadio sve prisutne. Stipe Miočić još od tog poraza strpljivo čeka ovako nešto i on će sigurno pozitivno reagirati na ovo. No, treba biti oprezan. Već smo se više puta uvjerili kako riječ Dane Whitea ne trebamo smatrati nečim točnim i sigurnim.

Uslijedio je pitanje o tome kad bi se mogla dogoditi borba Cormiera protiv Miočića. Naime, DC je još uvijek ozlijeđen, ali prije nekoliko dana je izjavio kako očekuje od UFC-a da krene ugovarati borbu protiv Lesnara. To znači da bi neki datum povratka mogao imati. Ipak, White nije bio u mogućnosti potvrditi tako nešto.

“Čim Daniel Cormier bude spreman boriti se, javit će mi se i možemo se dogovorit za kad će odraditi borbu protiv Stipe. Što se tiče Brocka Lesnara, kad se bude mogao boriti, on će nazvati mene”, objasnio je.

Ovo bi uistinu bila najpoštenija opcija, budući da je Miočić tri puta obranio titulu teškaškog UFC prvaka, što nitko prije njega nije učinio. Sad će samo ovisiti o tome kad će Cormier reći da je spreman pružiti bivšeg prvaku revanš koji toliko zaslužuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI