Dana White natuknuo da se Brock Lesnar vraća u UFC (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2012 10:51h Autor:

Brock Lesnar

Noćas se tijekom UFC-a 146 u lasvegaškoj MGM Grand Areni pojavio i bivši UFC borac, a danas ponovno kečer – Brock Lesnar. Prema svemu što smo čuli nakon završetka priredbe, Brock je zainteresiran za povratak u najjaču svjetsku MMA organizaciju iako je nakon 30. prosinca i teškog poraza od Alistaira Overeema najavio konačni oproštaj.

“Ne, znam. Sada je veliki fan”, rekao je uz osmijeh Dana White odgovorivši na pitanje novinara što je Lesnar radio u publici. Na potpitanje je UFC-ov predsjednik ipak bio malo opširniji.

“Sigurno da se tu nešto krije. Pa bio je u dvorani, to u svakom slučaju nešto govori. Postoji šasna da će se vratiti, ali nismo o tome još razgovarali.”

Kasnije je White pojasnio kako je došlo do toga da se Lesnar pojavi u publici iako je u vrijeme aktivne karijere mrzio gledanje MMA mečeva.

“Poslao mi je SMS i rekao mi je da bi želio biti na priredbi, no da ne pričam previše. To se dogodilo prije tjedan dana. Razgovarat ćemo kasnije, možda se želi vratiti, s njim se nikada ne zna. Još uvijek smatram da je Lesnar jedan od top boraca. Ne znam je li na samom vrhu, no dobar je. Otvoreni smo za pregovore. U kečerstvu je sve lažno, ovdje je sve stvarno. Vidjet ćemo”, zaključio je Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI