Dana White natuknuo da odlazi u mirovinu!

UFC 25.05.2012 19:46h Autor:

Dana White

Dana White je najavio kako bi nakon završetka ugovora s FOX televizijom, koji ističe za nešto manje od sedam godina, mogao otići trajno u mirovinu. Predsjednik UFC-a i medijski naistaknutija osoba američke promocije ne tvrdi da će se takav plan i obistiniti, no u intervjuu Arielu Helwaniju je izjavio da trenutačno “tako razmišlja”.

“Nemam baš plan da ću nakon sedam godina reći dosta je. Znam da imamo deal s FOX-om, znam koje je moje mjesto u sportu i organizaciji i oduvijek sam znao točno što želim napraviti u ovih sljedećih sedam godina, ali…”, objašnjava White i dodaje:

“Naš cilj je dovesti ovaj sport u svaku zemlju svijeta. Smatram da ćemo biti tamo nakon sedam godina. Ne kažem da ću se povući na dan kada nam istekne ugovor s FOX-om, ili nešto slično, no trenutačno tako razmišljam.”

Voljeli ili mrzili Danu Whitea, nitko ne može osporiti da se radi o ponajboljem sportskom menadžeru na svijetu i čovjeku koji je MMA dignuo na razinu o kojoj mnogi nisu niti sanjali prije samo nekoliko godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI