Dana White nakon Conorovih izjava: Šanse za taj boks meč su nikakve, a neće se dobro provesti ako krene protiv UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2017 12:40h Autor:

Dana White

Dana White došao je na press konferenciju nakon UFC on FOX 23 eventa, no tamo je rijetko koga zanimalo što će reći o sjajnim borbama u Denveru. U prvom planu bile su izjave Conora McGregora.

Tako je White sjeo za pult, a odmah prvo pitanje bilo je o tome da li je gledao McGregora ili barem čuo što je sve rekao te kako komentira neočekivane poruke koje je odaslao:

“Nisam još pogledao, tako da ne znam što je rekao, no jedna stvar je jasna. Kada napravite PPV gdje naplaćujete ljudima pet dolara da vas slušaju gdje pričate, onda morate znate da će vam ponuditi da čujete nešto ludo.”

U jednom trenutku je McGregor zaprijetio kako će, ukoliko UFC ne bude zainteresiran za sudjelovanje, posegnuti za “Ali Actom”. No, dodao je kako se nada kako će UFC biti dio cijele priče, što bi podosta olakšalo cijeli postupak.

“Mi smo prema Conoru uvijek pokazivali samo maksimalno poštovanje. Ali moram vam reći, ukoliko odluči krenuti tim putem, neće se dobro provesti. Biti će to nevjerojatan pad za njega!”

Što White misli, kolike su uopće šanse da do tog meča dođe? Čini se da on nije niti malo zabrinut te je uvjeren kako će njegova najveća zvijezda i dalje nastupati u oktogonu.

“Šanse da se taj meč dogodi su kao da ja budem zamjena za Toma Bradyja idući vikend na Super Bowlu! Da, ja sam dao ponudu Mayweatheru, ali samo zato što je pričao sranja bez ikakvih konkretnih podataka, pa sam iz tog razloga odlučio dati konkretnu ponudu, prosto iz razloga da ga utišam.”

Floyd Mayweather je na McGregorove izjave reagirao vrlo pozitivno i spreman je sjesti za stol s potencijalnim protivnikom i njegovim poslodavcem. Ipak, ako je vjerovati ovim “brzopoteznim” Whiteovim odgovorima, teško da će se sve tri strane naći za istim stolom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI