Dana White najavio da UFC nije daleko od potvrde dolaska u Rusiju

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2014 22:55h Autor:

Dana White

Iako se već neko vrijeme govori o tome, službene potvrde UFC-ovog dolaska u Rusiju još nema. No Dana White je svjestan kako je to veliko tržište kojem treba pristupiti pažljivo, no isto tako, najavio je da su puno bliže dolasku na sjever Europe i Azije nego što je on to mislio da će biti u ovom vrijeme.

Dolaskom sve više ruskih boraca u UFC te sve boljim rezultatima istih tih boraca, naravno da se postavlja pitanje kad će UFC s nekim svojim eventom i posjetiti površinom najveću državu svijeta. MMA scena u Rusiji vrlo je jaka, a također tamo obitavaju u dvije strašno jake organizacije, M-1 Global i Legend MMA. White je rekao nešto o toj temi:

"Nismo toliko daleko od dolaska u Rusiju koliko sam mislio da ćemo biti. Svakako, to je ogromno tržište i moramo sjesti i vidjeti kako ćemo, no nešto ćemo sigurno smisliti. Na kraju, tu smo samo dvojica, ja i Lorenzo Fertitta i mi pokušavamo obaviti sav posao, odnosno što više možemo. Tjedan je kratak i kraj svih borbi koje organiziramo nije lako pronaći vremena za obaviti sve stvari koje želimo. No, Rusija nam je bitna i sigurno da dolazimo tamo".

Iako se još nedavno pričalo da bi UFC Rusiju mogao posjetiti već nadolazeću jesen, vjerojatno neće biti ništa od toga, no sve se čini da bi početak 2015. godine mogao rezultirati jednim velikim UFC-ovim eventom u Moskvi. Materijala za kvalitetan program u Rusiji sigurno ima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI