Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Na narednim eventima imamo pravi turnir za idućeg Bispingovog protivnika | Fight Site

Dana White: Na narednim eventima imamo pravi turnir za idućeg Bispingovog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2016 19:32h Autor:

Dana White

Odmah po završetku UFC 204 eventa, njegovu glavnu borbu te ono što slijedi za neke borce je prokomentirao predsjednik UFC-a, Dana White.

Naravno da je bilo zanimljivo čuti što White kaže o glavnoj borbi, onoj gdje su Bisping i Henderson odradili intenzivnih 25 minute te slaže li se sa sudačkom odlukom.

“Za mene je bilo 2:2 prije zadnje runde i Bisping je dobio zadnju rundu. Henderson me oduševio, bio je u borbi cijelo vrijeme. Nikako nisam očekivao da će ovo trajati pet rundi. Mislio sam da će Hendo pogoditi bombu i završiti na početku ili da neće imati odgovora za Bispingovu brzinu. Bila je to fenomenalna borba”, rekao je White.

Fanove sad najviše zanima tko bi mogao biti idući Bispingov protivnik. Na idućim eventima su međusobno upareni gotovo svi borci iz vrha, a tu je i Gegard Mousasi koji je bio briljantan protiv Vitora Belforta, a nakon toga je imao i pravi show na press konferenciji.

“Divizija je jako uzbudljiva i kroz idućih nekoliko evenata imamo pravi turnir koji će odlučiti tko će biti idući izazivač. Isto tako sam fan Mousasija i očekivao sam da napokon počne raditi borbe kao što je bila ova. Isto tako, nismo ga navikli vidjeti previše emocionalnog, pa je ovo bio u potpunosti jedan novi Mousasi.”

Luke Rockhold se bori protiv Jacarea Souze, a Chris Weidman protiv Yoela Romera. No, svakako će biti zanimljivo i popratiti borbu dva borca iz drugog plana, a borca u sjajnim serijama, Dereka Brunsona i Roberta Whittakera. Neće biti lako pronaći idućeg izazivača

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI