Dana White na mukama: Jacare Souza je najvjerojatnije novi izazivač, ali vidjet ćemo što će se dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2015 22:38h Autor:

Dana White

Chris Weidman je proteklog vikenda obranio naslov prvaka od Vitora Belforta i sad se postavlja pitanje tko će mu biti sljedeći izazivač. Ronaldo "Jacare" Souza ima pet UFC pobjeda u nizu, Luke Rockhold je u UFC-u doživio poraz od Belforta, ali je zatim povezao 4 pobjede za redom. Još nije sigurno koji od ove dvojice će napasti pojas prvaka. Iako je rekao da će najvjerojatnije Ronaldo biti sljedeći izazivač, Dana White ni u to nije siguran.

Rockhold je po završetku UFC-a 187 uhvatio Whitea i uvjeravao ga da baš on treba napasti pojas.

"Dugo mi je trebalo da dođem tu jer me Luke sreo u hodniku.", izjavio je White u intervjuu za FOX Sports. "Rockhold mi je rekao: 'Ne daj ovu borbu Jacareu. On neće učiniti ono što ću ja učiniti. Vidio si što sam napravio Machidi, to ću napraviti i Weidmanu. Chris i ja ćemo napraviti šou. Učinit ćemo ovo, učinit ćemo ono. Učinimo to u Las Vegasu.' Vidjet ćemo što će se dogoditi."

Upitan tko je prvi izazivač, Dana nije mnogo razmišljao.

"Rockhold. Souzin menadžer mi je odmah nakon borbe poslao poruku da je Jacare spreman. Tako da, ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

White je nakon tog intervjua razgovarao s Megan Olivi, gdje je otkrio da nas najvjerojatnije očekuje Weidman vs. Souza.

"Jacareov menadžer mi je odmah nakon borbe javio da je Ronaldo spreman, tako da će najvjerojatnije sljedeći meč biti Souza vs. Weidman. Ne znam. Svašta se može dogoditi. Vidjet ćemo kako će se ovo razviti. Rockhold je očigledno prvi izazivač."

Jacare se oporavlja od operacije meniscusa, a trebao bi se vratiti u rujnu. Kako bi rekao White: "Vidjet ćemo što će se dogoditi".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI