Dana White misli da se Nick Diaz više neće boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2017 19:47h Autor:

Nick Diaz

Ako je suditi prema procjeni Dane Whitea, vrlo popularni Nick Diaz više nikada neće odraditi MMA borbu. White smatra kako stariji brat Diaz više jednostavno nema volje za treninge i borbe.

Braća Diaz su već ranije izjavljivali kako se bore samo iz razloga jer je to jedino u čemu su toliko dobri da mogu zaraditi veliki novac, ali da im to ne predstavlja zadovoljstvo. Zbog toga ne treba čuditi kako su uvijek s njima bili najteži pregovori oko novčanih honorara za borbe. I dok Nate i dalje aktivno razmišlja o povratku čim dođe dobra ponuda, Nick je možda odradio sve u svojoj MMA karijeri.

“Ne znam što misliti, ali iskreno sumnjam da će se Nick Diaz ikad više boriti. Ne mogu govoriti za njega, trebali bi ste razgovarati osobno s njim, no i drugi ljudi me pitaju. Pitaju me za Rondu, pa i njima kažem kako mislim da će umoroviti. To mi se čini i za Nicka, jer on u sebi više jednostavno nema onu potrebnu želju i strast”, rekao je White.

33-godišnji Nick je u posljednjih pet i pol godina odradio tek dvije borbe, od kojih je ona protiv Andersona Silve poništena nakon što su obojica pali na doping testu. U međuvremenu je pokušao osnovati i MMA promociju, no ona je odradila samo jedan event. Već dugo ne daje nikakve izjave za MMA medije, pa se iz toga može zaključiti kako je daleko od svijeta slobodne borbe. Čini se kako je on u svojoj karijeri zaradio dovoljno, barem po njegovom mišljenju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI