Dana White: Marquardt mi se gadi, neka bude muško i kaže što je bilo!

UFC 27.06.2011 07:52h Autor:

Dana White

Umjesto da debitira u velter kategoriji i to u meču večeri UFC on Versus 4 eventa, Nate Marquardt, je dobio otkaz u američkoj organizaciji. Još uvijek se samo nagađa o razlozima.

“Problem je taj što Atletska komisija Pensilvanije prema zakonima ove države ne smije otkriti medicinske razloge zbog kojih Nate Marquardt nije prošao liječnički pregled. Kada Nate odluči postati muško i otkrije svijetu zašto se to dogodilo, svi ćete razumjeti zašto je dobio otkaz u UFC-u”, izjavio je Dana White i dodatno zaintrigirao javnost koja još uvijek ne zna koji je pravi razlog zbog kojeg je UFC-ov borac prekrižen iz organizacije za sva vremena.

White je izjavio kako mu se Marquardt gadi iako se čini kao “dobar dečko i dobra duša”…

“Na kraju samo mogu reći da je Marquardt napravio nešto što je dovoljno loše da dobije otkaz. Čovjek mi se gadi i nema što raditi u UFC-u. Svi radimo greške jer smo ljudi. Takve stvari će se događati, no pitanje je kako se netko ponese u tim situacijama. Nate Marquardt je dobar dečko, jedna dobra duša koja uvijek priča lijepe stvari. No, to to što priča lijepe stvari, a u isto vrijeme radi malo manje lijepe, stvari može biti problem”, zaključuje White.

Marquardt je u međuvremenu preko svog kampa medijima poslao kratku izjavu u kojoj nije otkrio ništa što prije nismo znali.

“Nate nije dobio dopuštenje za natjecanje od Atletske Komisije Pensilvanije. On se veselio debiju u velter kategoriji i razočaran je zbog ovakvog razvoja situacije. Želi se ispričati svojoj obitelji, prijateljima, fanovima i UFC-u. Ovaj ishod nije ono što je priželjkivao. U ovom trenutku, Nate bi želio biti u okruženju svojih najbližih kako bi mogao procijeniti kako se postaviti u narednim danima”, stoji u priopćenju za medije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI