Dana White komentirao ‘najluđi prekid u povijesti’

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 20:26h Autor:

Dana White (YouTube screenshot)

Još će se dugo pričati o glavnoj borbi UFC Fight Night priredbe kojom je najjača svjetska MMA promocija obilježila svoju 25. godišnjicu.

Mnogi su se već usudili označiti nokaut kojim je Yair Rodriguez u posljednjoj sekundi zaustavio Chan Sung Junga najboljim prekidom u UFC-ovoj povijesti, a takvo mišljenje dijeli i Dana White.

“Najluđi prekid ikada. Još je samo jedna sekunda ostala do kraja, a onda mu je sjeo taj lakat. Yair je u tim trenucima gubio 4-1 u rundama. ‘Zombie’ je imao borbu u svojim rukama, trebao je izdržati još samo jednu sekundu… WOW kakav finiš”, euforičan je bio predsjednik UFC-a nakon sjajne borbe.

Da je White u pravu, potvrdile su i sudačke kartice

Što se tiče Yaira, nije Meksikanac samo upisao pobjedu i dobio pohvale od svog šefa, već je za taj završetak borbe u džep pospremio i dva bonusa, onaj za najbolju borbu i onaj za najbolju izvedbu, a svaki mu je od njih donio po 50 tisuća dolara. Rodriguezu je ovo bila 11. pobjeda iz 13 profesionalnih nastupa, dok je poraženi Sung upisao svoj peti poraz pored 14 trijumfa.

Koliko je ovo bila teška borba za obojicu, najbolje oslikava podatak da su ubrzo nakon završetka priredbe završili u bolnici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI