Dana White: Je li Conor uzrujan zbog oduzimanja pojasa? Vjerujte mi, on razumije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2018 11:15h Autor:

Dana White

Dana White ponovno je izbjegao potvrdu toga da se Conoru McGregoru oduzima pojas prvaka, no u istom razgovoru je potvrdio kako zapravo ne može biti siguran da će se Irac ikad vratiti.

Predsjednika UFC-a u prolazu je uhvatila TMZ ekipa, a ponovno je uslijedilo isto pitanje, odnosno je li Conor McGregor i dalje UFC-ov prvak lake kategorije. Odgovor je bio kao i inače, dakle gotovo ništa novo.

“Kao što sam rekao čim smo najavili borbu, borba je za pravu titulu. Nema spomena nikakve privremene titule, Tony Ferguson ili Khabib Nurmagomedov postati će pravi UFC prvak”, rekao je White.

Nakon toga je došlo pitanje hoće li se McGregor boriti protiv pobjednika. UFC naravno ima tu želju, no nitko ne može biti siguran hoće li im se ista ostvariti.

“Da li je Conor ljut ili uznemiren zbog toga? Conor razumije, vjerujte mi. On je zaradio veliku svotu novca i automatski je htio neko vrijeme izvan svega. Divizija mora ići dalje i naš posao mora ići dalje. Volio bih da se Conor bori s pobjednikom borbe Tonya i Khabiba. To bi se moglo dogoditi u kolovozu ili rujnu, ukoliko se dogodi. Cijelo vrijeme govorim, pokraj novca koji je zaradio za meč protiv Floyda, Conor se možda nikad ne vrati. Velika je to svota kakvu mu mi nikada ne bismo mogli osigurati.”

Najvažnije je da se stvari pokreću i nadamo se da ovog puta neće biti nepredviđenih okolnosti koje bi dovele do otkazivanje borbe, kao što se dogodilo već tri puta. Mi se najiskrenije nadamo kako će se 7. travnja zatvoriti vrata kaveza u Brooklynu, a iza njih će biti Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI