Dana White: Jonesu je trebala ova borba, dobro da se nije borio s Cormierom

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2016 17:23h Autor:

Jon Jones

Povratak Jona Jonesa borbama prokomentirao je i predsjednik UFC-a, koji misli kako Jon u ovakvom izdanju vjerojatno ne bi uspio savladati Daniela Cormiera te da je dobro da se prije susreta s njim odradio ovu borbu.

15 mjeseci Jon Jones nije nastupio u oktogonu i pretpostavljalo se kako bi to trebalo imati utjecaja na njegovu izvedbu. Taj se dojam na kraju dobio, a u to je uvjeren i Dana White, koji je sve prokomentirao:

“Ja vjerujem u postojanje ‘ring rusta’ i zbog toga je dobro da se ovo dogodilo. Vidjelo se da Jon još uvijek nije pravi i zato je dobro da se borio protiv šestog borca s ljestvice, puno bolje nego da se borio protiv prvaka. Ovako je mogao odraditi par rundi čisto da ih osjeti i da se vrati kako treba. Sad zna na čemu još treba raditi kad se vrati u dvoranu.”

Dodao je još nešto, a zatim prokomentirao i Daniela Cormiera, s kojim se razgovarao odmah nakon glavne borbe:

“Jon Jones danas nije izgledao kao borac kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena. No, pobijedio je u borbi, a to bi mu trebalo biti jedino bitno.”

“Cormier gori od želje za borbom i nije mogao podnijeti što to nije on bio u kavezu protiv Jona.”

Upitan je i o tome da li je sretan što je ovaj stresni tjedan napokon završio. No, odgovor je bio neočekivan i zanimljiv:

“Ovo što se dogodilo je jedan običan i normalan tjedan u UFC-u, tako da sam ja na to navikao i nije me nešto više umorio. Jedina razlika je što su događaji iz ovog završili u javnosti. Ostalo sve je isto kao uvijek i mi se konstantno borimo s raznim stvarima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI