Dana White: Jonesa je izludilo to što je pokušavao biti dobar tip (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 10:12h Autor:

Jon Jones

Hoće li se Jon Jones ikada promijeniti? UFC-ov predsjednik Dana White ne vjeruje da će to biti slučaj.

White je za TMZ promokomentirao najnoviji skandal bivšeg prvaka jučer puštenog iz pritvora nakon što je uhićen u utorak zbog kršenja uvjetne kazne koju trenutno služi. Jones je zaradio pet prometnih kazni, uključujući i jednu za utrkivanje, uz što je vrijeđao policajca nazivajući ga “lažljivcem” i “svinjom”, a sve je zabilježila policijska kamera.

“Nisam pričao s njim, očito, bio je u gužvi ovih dana. Ali reći ću vam nešto- kad mene zaustavi policija ja se pretvorim u najpristojniju osobu koju ste ikada upoznali. Nema ništa pozitivno u tom da ste bezobrazni prema policiji. To je najgluplja stvar koju možete napraviti, pogotovo ako se nalazite u Jonesovoj situaciji”, rekao je White.

Jonesovi skandali doživjeli su svoj vrhunac u travnju prošle godine kad je skrivio prometnu nesreću zbog koje je danas na uvjetnoj. Osim suspenzije, gubitka titule i sponzora, Jonesova čitava karijera je bila u zraku. “Bones” je učinio potrebne korake kako bi se rehabilitirao, ali nevolje se i dalje nastavljaju i White je uvjeren da se to nikad neće promijeniti.

“Mislim da Jon Jones nikad neće biti osoba kakvu ljudi očekuju da bude. Jon će biti Jon. Mislim da je on pokušavao glumiti dobrog tipa toliko dugo da ga je to na kraju izludilo”, dodao je White.

Jones će 23. travnja nastupiti na UFC 197 priredbi u Las Vegasu gdje će se suočiti s prvakom poluteške kategorije Danielom Cormierom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI