Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Johnson je čudo prirode, Rose je spremna za titulu, a Whittaker je odradio savršenu borbu | Fight Site

Dana White: Johnson je čudo prirode, Rose je spremna za titulu, a Whittaker je odradio savršenu borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2017 11:36h Autor:

Dana White

Izuzetno zadovoljni Dana White prokomentirao je glavne tri borbe UFC on FOX 24 eventa, eventa za kojeg je rekao da je u potpunosti opravdao sva očekivanja.

Nekako je već postalo uobičajeno da UFC on FOX eventi budu manifestacije za prave MMA sladokusce, pa tako nije razočarao niti ovaj u Kansas Cityu. Osim toga, postao je sportski event s najvećoj live posjetom u povijesti dvorane u kojoj se održao, gledanost je sigurno bila ogromna i Dana White ima svaki razlog za biti izuzetno zadovoljan. Zadovoljan je i s tri glavne borbe, koje je prokomentirao.

Demetrious “Mighty Mouse” Johnson je još jednom bio nevjerojatan te je odradio stilski drugačiju borbu nego što se od njega naviklo, a svejedno je bio gotovo savršen. White je toga svjestan, a prokomentirao je i želju svog rekordera za posjedovanjem pojasa za svaku obranu naslova:

“Kada si najbolji ‘pound4pound’ borac svijeta, a svakom borbu izgledaš sve bolji, to je nevjerojatno, ludo i čak zastrašujuće. On je čudo prirode i jako sam sretan zbog njega. Da sam na njegovom mjestu, nastavio bih čistiti u ovoj kategoriji, a kada Cody Garbrandt ili netko napravi veći niz, onda bi moglo biti prilike za ‘superfight’. Što se tiče pojaseva, ovaj današnji će zadržati, a ja se moram baciti na posao i osigurati mu osam ranijih. No, to zapravo ne ide tako, ne osvaja svatko novi pojas svaku borbu. Velik je to novac i biti će velik novac osigurati mu osam pojaseva. Nemamo osam pojaseva, naručujemo ih prije evenata, no njemu ćemo to osigurati.”

Ništa manje impresivna nije bila Rose Namajunas. Trebala je to po svemu biti najizjednačenija i najneizvjesnija borba na programu, ali Namajunas je odradila savršenu borbu, bez da je Michelle Waterson dala imalo šanse.

“Rose je svakako spremna za napad na titulu. Izgledala je nevjerojatno i odradila je svoju najbolju borbu. Iza Michelle je bilo jako puno ‘hypea’ nakon pobjede protiv Paige VanZant, ali Rose je došla i odradila svoj posao. Svakako je zaslužila biti iduća, mislim da je spremna osvojiti titulu.”

A što tek reći za kirurški odrađenu borbu Roberta Whittakera, koji napokon na svom skoru ima i jedno veliko ime te su napokon svi svjesni koliko je ovaj 26-godišnjak iz Australije zapravo dobar borac. Posebno je impresivno bilo vidjeti mirnoću kojoj se izvukao iz partera:

“Znao sam da će prvi klinč odlučiti borbu, a tako je i bilo. Kada se Robert izvukao van je dobio još samopouzdanja. Odradio je savršenu borbu, znao je osjetiti pravi trenutak, nigdje nije srljao i kada je vidio da je došlo vrijeme da ga završi, to je i napravio.”

White je još dodao kako je cijeli event potvrdio hype koji je dolazio uz njega. Slažemo se, kada bi barem svaki bio takav ili kada bi barem tih UFC on FOX evenata bilo malo više.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI