Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Dana White je smeće…” | Fight Site

“Dana White je smeće…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2017 11:36h Autor:

Dana White

Nakon što je završio karijeru u ONE Championshipu, neporaženi Ben Askren je otkrio kako mirovina nije njegov ultimativni plan. Idealno bi bilo da mu UFC ponudi ugovor i meč recimo protiv Georgesa St. Pierrea. No, UFC uopće nije niti reagirao na tu javnu ponudu, a Kanađanin je u međuvremenu napustio mjesto prvaka i odrekao se pojasa zbog zdravstvenih problema.

Je li Askren i dalje zainteresiran za nastavak karijere u elitnoj promociji? Prema onome što se moglo čuti u njegovom posljednjem intervjuu za Submission Radio, i ako jest – to pokazuje na čudan način! Bivši Bellatorov prvak se, naime, vratio navikama vrijeđanja svog dugogodišnjeg “neprijatelja”, a ujedno i UFC predsjednika Dane Whitea. Očajan odnos s Whiteom i medijski ratovi koje su međusobno vodili godinama su i jedan od razloga zbog kojih ovaj sjajni borac nikada nije stigao do slavnog Octagona.

“Dana White je smeće, ono što on govori uopće ne uzimam ozbiljno. Zato što se radi o vrlo vrlo nesigurnom biću koji napada sve one koji ne plešu kako on pjeva”, smatra Askren.

Razgovarajući o različitom odnosu čelništva UFC-a prema svojim borcima, Askren se dotaknuo toplo/hladnog odnosa prema prvaku u velter kategoriji Tyronu Woodleyu. Za razliku od recimo McGregora kojeg UFC nosi kao kap vode na dlanu, “The Choosen One” nema tu privilegiju i konstantno “prima udarce” od vlastitog poslodavca.

“Da, tu se vraćamo na ono što sam ranije rekao kako Dana White zapravo ne može podnijeti bilo koga tko se ne slaže s njim. A Tyron je vrlo vrlo snažan i vrlo pametan individualac. Njega nije briga kada ga White pokušava pritisnuti pa se s vremena na vrijeme javljaju problemi u njihovom poslovnom odnosu”, dodao je Askren.

Sa samo 32 godine i neporaženim profesionalnim “scoreom” Askren bi bio idealna UFC-ova akvizicija. No, hoće li dvije strane na koncu naći zajednički jezik, tek je za vidjeti. Prema ovim izjavama Askrena, dojam je da se to ipak neće dogoditi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI