Dana White: Javite mi se kada netko dešifrira što je Nate Diaz htio reći

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2018 10:14h Autor:

Dana White

Dana White zatražen je za komentar oko situacije s Nateom Diazom, odnosno u vezi njegovog istupa nakon press konferencije održane u petak.

Nakon onoga što se dogodilo oko Natea Diaza, odnosno nakon što teško možemo zaključiti kakva je trenutno situacija s njim i njegovim idućim nastupom, koji bi trebao biti 3. studenog protiv Dustina Poiriera, White je jednostavno morao objasniti što zna o tome. No, otkrio je kako smatra da bi novinari trebali znati i više od njega.

“Ne znam što je s Nateom, to mi ti reci, jer vjerojatno znaš više o tome nego ja. Ukoliko itko može dešifrirati taj kod, neka mi se javi i objasni što je htio reći”, rekao je White, a izjava ne mora čuditi. Naime, možete sami pogledati video ispod teksta i pokušati shvatiti što Diaz govori i što bi se zapravo trebalo izvući iz toga u vezi njegove iduće borbe.

Još je bio upitan u vezi sudskog procesa koji je Nate spomenuo kao razlog zašto se nije borio protekle dvije godine te je tada izrazio i čuđenje što White nije medije obavijestio o tome.

“Što se tiče sudskog procesa, nemam blage veze o čemu on govori. Ne znam niti je li bio na eventu. Tražio nas je ulaznice i rekao je da će doći, ali čini se da nije došao, nisam ga vidio”, rekao je White, što samo dovodi do zaključka kako je on vjerojatno digao ruke od braće Diaz te da se pregovorima s njima bavi neka druga osoba iz UFC-a.

Hoće li doći do borbe protiv Dustina Poiriera? To je sada izuzetno teško za zaključiti, posebno iz onoga što je Diaz posljednje izjavio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI