Dana White: Isus će se trebati boriti protiv Vraga da srušimo ovaj rekord (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2016 12:16h Autor:

Dana White

Povijesni UFC u New Yorku opravdao je očekivanja i fanova i čelnika najmoćnije MMA organizacije. Dana White je pred novinare izašao s osmjehom i rekao: “Srušili smo sve rekorde”.

U New Yorku je ovime završeno desetljeće bez MMA-a, White kaže zbog “prljave politike”. “Hvala vam što se ovo učinili najvećim eventom u povijesti, budale”.

Ulaznice su se prodavale za tisuće dolara, ali dvorana je bila puna (20,5 tisuća fanova), zarada je 17,7 milijuna dolara.

“Rasprodali smo dvoranu i srušili rekord Madison Square Gardena. Isus će se trebati boriti protiv vraga da srušimo taj rekord”.

Iako ne voli dogovarati borbe odmah nakon priredbe, White je najavio nekoliko mogućih borbi. Oduševila ga je borba Joanne Jedrzejczyk i Karoline Kowalkiewicz, a nakon poraza od prvakinje Karolina će se vjerojatno boriti s Claudijom Gadelhom. White je rekao i kako želi revanš Tyrona Woodleyja (16-3-1 MMA, 6-2-1 UFC) i Stephena Thompsona (13-1-1 MMA, 8-1-1 UFC) nakon borbe koja je po mnogima trebala završiti bez pobjednika.

Najavio je i da će Yoel Romero, koji je dobio bonus za izvedbu večeri, vjerojatno dobiti borbu za titulu s Michaelom Bispingom.

Prokometirao je i svog miljenika Conora McGregora koji sada drži dva pojasa.

“Taj mali… kad god kaže da će nešto napraviti, on to i napravi. Baca lijevu ruku tako jako. Hrvao se večeras, bio je sjajan, on je superposeban”, hvalio je White Irca, a na pitanje je li sljedeće Conorov napad na treći pojas, rekao: “Tko zna. Svađali smo se oko ove borbe. Taj mali je tako inteligentan, vrlo poseban”.

O Conorovoj situaciji nije želio govoriti, rekao je da će on sam odlučiti. Još ga čeka obrana pojasa u perolakoj, koju UFC odgađa već godinu dana, a sada ima i drugi pojas kojeg mora braniti. Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson su najizgledniji kandidati za napada na titulu u lakoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI