Dana White ismijava Daniela Cormiera: “I to je najopakiji čovjek na svijetu” (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2018 12:17h Autor:

Screenshot

Danielu Cormieru od proteklog vikenda pripada titula “najopakijeg čovjeka na planeti” koju je do sada s ponosom nosio Stipe Miočić. U prošlosti je taj naslov pripadao teškaškom boksačkom prvaku svijeta, ali se s porastom popularnosti slobodne borbe upravo UFC-ovom prvaku u teškoj kategoriji prepustila ta čast.

No, kada nekome tko ne prati borilački sport i ne zna tko je Daniel Cormier, kažete da pokuša zamisliti “najopakijeg čovjeka na planeti”, zasigurno u svojoj mašti neće ugledati novopečenog dvostrukog UFC prvaka.

Visok jedva 180 centimetara, dobar dio Cormierovog tijela se sastoji od masti zbog čega većini izgleda kao dobri debeljko iz susjedstva, a ne opaki MMA borac. I pristojno ponašanje te vrlo uredne ljudske navike i osobine koje DC posjeduje, nisu odlika nekog grubijana što čitavu sliku “najopakijeg čovjeka na svijetu” čini još bizarnijom u ovom slučaju.

To je primjetio i njegov šef Dana White. UFC-ov promotor, koji već godinama nije u dobroj promotorskoj formi koja ga je nekoć krasila, je tako u utorak odlučio javno ismijati svog novopečenog UFC prvaka u dvije kategorije.

Na svom službenom Instagramu je objavio Cormiera kako spava na dvosjedu s rukom u hlačama. Na fotografiji stoji “najopakiji čovjek na planeti…”

Naravno, radi se o dobronamjernoj šali. Ali ipak šali koja nikako ne bi trebala na pamet pasti promotoru koji će vrlo brzo morati promovirati Cormierov meč protiv Brocka Lesnara.

A možda smo u krivu, pa se UFC ovaj put odlučio na PR kampanju “good guy vs. bad guy”, a ovo je prvi korak. Prikazati Cormiera kao “dobrog debeljka iz susjedstva” koji će pobijediti “zločestog našpricanog monstruma”.

Uostalom, zar UFC nakon meča Miočić vs. Cormier nije najavio početak svoje WWE ere?

So awesome!!!!!!

A post shared by Dana White (@danawhite) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI